Thursday, June 09, 2011

Homemade Chocolate, Coklat Sedap Untuk Tempahan

Inginkan coklat untuk majlis pertunangan? Hari Guru? Hantaran Kahwin? Mesyuarat PIBG? Atau adakah anda dari sebuah company ingin memberikan hadiah kepada pelanggan atau pekerja anda? Atau adakah anda blogger dan ingin menyedekah coklat pada reader² anda? Atau adakah anda ingin bersedekah pada anak-anak yatim? Anda berada di tempat yang tepat. Anda tidak perlu pening² kepala kerana kami di Besout Chocolate Factory ada menyediakan khidmat membuat coklat di kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Perak dan Negeri Sembilan (area Nilai dan Seremban 2) sekaligus. Kita akan berjumpa di tempat yang convenience untuk kedua-dua belah pihak berjumpa untuk process penghantaran. Seandainya agak jauh kami akan mengenakan charge penghantaran yang paling minima.

Memandangkan kami taknak tuan² dan puan² pening kepala, kami sediakan package yang sempurna untuk dipilih. Walaubagaimanapun anda masih boleh menempah mengikut kehendak anda sendiri. (sila tengok gambar atas untuk customization) Coklat kami dibuat dari coklat berkualiti tinggi, iaitu coklat dari jenama Selbourne.

Di bawah ini adalah rupa dan harga coklat kami syorkan, seandainya anda menempah jumlah yang banyak sudah pastilah akan diberi discount. Ingat! Anda boleh customise tempahan anda, tujuan kami meletak gambar coklat ini sahaja adalah untuk memudahkan anda membuat pilihan.

4 biji coklat dengan package yang sangat cantik dibuat dengan penuh kasih sayang = RM5

Yang coklat warna oren 7 satu bekas = RM6.00
Yang 25 bijik satu bekas besar= RM25

Ye inilah cara kami membuat coklat kami, bersih dengan bantuan ibu kami yang sentiasa masak sedap. Ibu saya pakai serkup kepala so takkan ada rambut terjatuh.

Ini adalah oreo chocolate. RM1.50 dalam bekas yang sempurna dan sudah pastilah dibuat dengan penuh kasih sayang juga. Sangat sesuai untuk door gift majlis kahwin. Gambar ni diambil ketika kami menerima tempahan sebanyak 25000 bijik, oklah saya taknak menipu, saya pun tak tau berapa tapi nampak macam banyak je.

Apa tunggu lagi? Memang ramai peniaga homemade coklat di luar sana, tapi untuk mencari peniaga yang ikhlas dan membuat coklat dengan penuh kasih sayang termasuk kasih sayang seorang ibu yang berusia 52 tahun adalah sangat susah dicari. Lagipun kami mampu membuat coklat di tiga buah tempat iaitu Shah Alam, Bukit Mahkota, dan Felda Gunung Besout, Sungkai. Mudah, Sedap, Cantik dan Segar. Kami bukan nak untung sangat, khidmat kami lebih kepada menyediakan homemade chocolate yang sesuai dijadikan hadiah dengan process yang mudah kepada pelanggan.

Sila contact Pengurus Pemasaran Kami - Malina Binti Mat Wazip di 012 241 5823

4 comments:

Malina Mat Wazip said...

Terima kasih Pengurus Operasi, En Pizli Mat Wazip
-Malina-

Che Ta said...

minta resepi buleh?

BISKUTMARIE(",) said...

pulun jgn tak pulun...
hahaha

marie said...

cantik..cantik...Insyallah, kalau ada rezeki, boleh tempah dgn pizli...(erm..bila adik aku nak kahwin lah ni..)