BMW X6 & Iklan Di Game


Aku baru lepas main game tennis dekat handphone. Since game tu free banyaklah iklan yang keluar dan ada iklan X6 dua tiga kali.

Aku rasa kelakar sebab aku fikir mesti orang yang mampu beli X6 ni takde masa nak main game, takde masa nak online. Mungkin masa pukul 1 sekarang ni pun tengah sibuk pasal kerja. Haha.

Atau mungkin iklan itu setakat nak bagi golongan macam aku ni awarelah kut pasal model tu. Hehe. Bukan nak cari potential customer sangat pun.

2 comments:

suhida said...

bos aku pakai x6.kaya gila.ada je masa nak online, pergi gym, masuk keje kul 10, kul 12 dah gi makan, balik keje kul 4.30 ptg.pergi melancong oversea adala dalam 3-4 kali setahun.
bosan kan, takdela busy mana pun keje....haihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

pizli said...

Hmmm maybe sebab dia tak buat kerja kut.. Korang semua yang buat hehe..