Bawak Anak Ke Office

Hari ni aku bawak je dua-dua orang anak ke office sebab Liza nak jaga exam dekat office dia, aku just standby dan bagi informasi dekat budak PHD. Dalam petang sikit aku bawak anak pergi tasik dekat office, diaorang pun dah naik bosan duduk dalam office. Pergi tasik bagi makan ikan dan itik.









5 comments:

scabbers said...

Kids kan... Bawak gi park tengok itik & ikan pun happy bukan main. :)

Arin said...

Pizli, jgn resign. best sbb opis kau dekat dgn tasik.

Pizli Mat Wazip said...

scabbers - Haha, anak-anak aku mana ada pergi jalan-jalan. Ni kira dah happy sangat dah lah ni.

Arin - Tasik dalam campus. Bukan dekat degan office, dalam kawasan office hahaha.

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer ada tasik2 kat office. suka2!

Pizli Mat Wazip said...

Haah university, kawasan besar.