Bukan Semua Pengguna Kondom Pengamal Seks Bebas

Aku dan isteri menggunakan kondom untuk merancang keluarga. Masalah besar yang aku hadapi ialah apabila membeli kondom di 7-11 cashier tu pandang aku macam pengamal seks bebas dan cakap dengan aku pun dengan nada lain.

Benda ini buat aku tertekan. Kalau beli di pharmacy lain sikit, diaorang professional tapi pharmacy jauh dari rumah.

Mungkin jugak kondom gambar setan ni tak membantu jugak.
Aku ada jugak membayangkan kalau aku mintak wife aku pergi beli entah macamanalah rupa dan reaksi budak-budak 7-11 tu agaknya.

7 comments:

Cik Kamoo said...

hahah kelakar la plak...kesian kat suamiisterikan ....

scabbers said...

Kalo kat 7e rumah aku, org beli condom sure tak angkat muka. Pastu semua cakap laju je. Bila tanya nak yg mana, tak penah pilih, mana2 aje diaorg bedal. Hahah..

Pizli Mat Wazip said...

Cik Kamoo - Saya taknak wife makan ubat so inilah jadinya hehe.

Scabbers - Aku rasa akulah pembeli komdom yang paling yakin di dunia tapi still diaorang pandang slack pada aku hehe.

scabbers said...

Imagine bila kau dah siap "buat badan" nanti, pegi 7e beli condom, awek yg jual tu ntah2 nak ikut ko balik. aha...

sero said...

semase beli... sile tunjuk kad nikah kot... heh

Pizli Mat Wazip said...

Eh menarik jugak idea tu hehe.

Anonymous said...

pegi beli dg bawak wife & anak2 sekali =) tunjuk dah ada keluarga.

pernah gi tmpt mcm standard farmasi la jugak. nak beli benda lain. tapi kat bawah tu kondom. org belek brg atas yg budak2 jaga brg ingat aku belek kondom. siap gelak2 acah kawan dia lagi.

rasa mcm nak carutkan je tapi lantaklah. bior le budak2 hingusan tu =P