I Wish I Can Turn Back Time

Kadang-kadang aku rasa macam banyak benda yang aku menyesalkan dalam hidup ni. Kadang-kadang aku harap sebenarnya aku tengah mimpi yang sangat panjang dan bila aku sedar bangun tidur aku masih umur 12 tahun baru dapat result UPSR.

Ada beberapa point dalam hidup yang aku harap aku tak buat, tapi aku rasa andai kata aku dapat turn back time dan ubah pun belum tentu hidup aku lebih baik daripada hidup aku sekarang. So sekarang lebih baik aku tak buat benda salah lagi supaya tak menyesal di masa hadapan.

Ok merepek, takde benda nak tulis. Bye.

7 comments:

tiga minit said...

macam bosan je bro...hahaha..rilex

Kesuma Angsana said...

KA pown kdg2 rasa mcm tu juga.. but always think positif & pdg ke hadapan je

Anonymous said...

hidup ni ada up and down. dulu saya pelajar cemerlang juga upsr, pmr, spm, uni. tapi sekarang masih belum jadi sesiapa. belum punya aset kete, rumah, tanah, juga keluarga.

dulu saya fikir hidup saya akan mudah sbb saya pandai. to be honest lepas habis uni saya hidup berdikari. yes sgt sukar. tanpa bantuan sesiapa ibubapa/family. sedara & kwn2 taknak fikir la sbb kasih mereka masa berada.

jgn mengeluh. kalau u pernah jatuh u akan lebih kuat utk hadapi masa depan. tak mcm saya. saya dah biasa di atas. bila hidup jadi mcm ni saya teramat frust. mcm pandai pun tak guna sbb kwn2 yg bodoh pun hidup mereka ada yg lagi baik drpd saya.

mls nak tulis pjg lagi. hahaha sebenarnya saya kenal je keluarga pakcik mat wazip ni sbb saya bdk besout jugak. tapi jadi stalker blog ni je. tapi jgn la keluh kesah sgt benda dah lepas. macam bawak kete. fokus kat depan ok. cermin sisi & pandang belakang jeling kadang2 je supaya jadi lebih hati2. asyik tgk belakang je nanti langgar je pulak semua kat depan =)

Pizli Mat Wazip said...

tiga minit - Hahah takde benda menarik sebenarnya, tapi rasa macam nak kena update hehe..

KA - Yelah, betulkan semuanya yang di depan.

Anonymous - Wah siapa ni sebenarnya hehe..

suhida said...

pizli,aku pun ada rasa mcm tu gak. :(

suhida said...

salah satunya nak turn back time masa sekolah menengah, tanak start habit mkn banyak...huhu...

Pizli Mat Wazip said...

Suhida - Hahahahaha.