New Balance Minimus Zero Road

Hari tu aku saja-saja email orang Multi Purpose boleh ke postkan voucher yang aku menang hari tu, instead of aku collect dekat office dia. Sekali dia reply "Sure. Pls give me your full address and contact number. Will courier it today." Happy betul aku.

So pagi tadi aku cari New Balance Minimus Zero dan save dalam RM140. Saje nak try minimalist shoe. Lagi satu voucher Liza nak guna. Happy kasut baru sebab kasut sebelum ni beli kasut 2nd hand. Hahaha.

6 comments:

Azman Ramlie said...

my brand of fav running shoes as well dahhhhlinggg

Arin said...

fuyyooo. kasut baru!!

Lord Voldemort said...

Lepas ni at least 10km la.... hehe

Pizli Mat Wazip said...

Azman Ramlie - Aku sebab dapat voucher, so guna je lah hehe.

Arin - Again sebab ada voucher yang akan expired 28hb ni.

Lord Voldermort - Hahaha next run 8km.

suhida said...

pizli,smart ar kasut ko.jeles neh

Pizli Mat Wazip said...

Masuklah contest hehe.