Saya Dan Fly FM Stripped

Aku suka dengar music. Masa kerja memang pakai headphone, untuk focus. Lebih-lebih lagi kalau ada officemate yang jenis sembang kuat-kuat, gelak-gelak. Aku senang rimas. Pada aku kalau dah 3,4 orang nak discuss masuklah bilik meeting dari discuss dekat meja lama-lama.

Anyway, aku dah malas nak download lagu sekarang ni. Aku hanya bukak Youtube, dengar lagu tak tengok video. Kalau yang jenis ada playlist tu lagi menarik. Dia akan play lagu-lagu continuously. Baru-baru ni aku jumpa FlyFM Stripped, penyanyi-penyanyi tempatan nyanyi. Banyak acousticlah. Dan percayalah ramai betul artis Malaysia ni yang berbakat.

Ni link ke playlist tu: http://www.youtube.com/watch?v=8Q1z8_MQrDA&feature=bf_prev&list=PLB3126FEEEF54A26F

Dan ini antara yang aku suka.