Saya Dan New Balance

Kawan aku pernah cakap aku patut jadi Nike punya spokeperson sebab aku suka sangat brand Nike. Tapi macam semua orang tau barang-barang Nike mahal. Bukan selalu boleh beli, kalau beli pun beli online dekat forum haha.

To be honest selama ini aku memandang serong terhadap New Balance walaupun aku tak tau sebab apa. Maybe sebab dia macam tak exclusive atau aku tak suka logo N dia tu.

Walaubagaimanapun, Nike tak pernah bagi aku voucher walaupun aku dah beribu kali tulis pasal product dia dalam blog ni dan aku pun tak pernah menang contest dia. Memandangkan aku menang voucher New Balance hari itu aku rasa aku perlu memberi lebih perhatian kepada New Balance punya jenama. Macam jenama sukan yang lain dia ada jual macam-macam range of products tapi sekarang aku nak tunjuk kasut sikit-sikit.

Apa yang aku nampak kasut New Balance ni ialah ianya berkualiti dan murah sedikit compare to other brands. Dan macam Puma yang membuat rebranding atau revamp masa tahun 2003 dulu aku rasa New Balance pun slowly membuat benda yang sama dengan mendesign kasut-kasut yang agak cantik pada mata aku. By the way kasut dia pun ada macam-macam range jugak, untuk lari, bergaya etc. Since post ini tidak berbayar aku tunjuk sikit-sikitlah dulu, yang lain korang bolehlah cari dekat FB ke apa ke.

MR00, running shoe. Kasut perempuan, lelaki, perempuan, lelaki dari atas.

Smartkan?

Workwear Pack. RM239. Aku rasa macam nak sambar satu  pakai pergi office je yang hitam tu.
So akhir kata, sorrylah New Balance sebab pandang kau sebelah mata sebelum ni.

6 comments:

Che Ta said...

saya pun rasa mcm kena beli running shoes satu, yg sungguh2 punya..memandangkan sekarang byk spent masa di jalanan

Pizli Mat Wazip said...

Ha running, walking semua diaorang ada, harga pun pada saya ok kalau compare dengan brand lain. Awak cari yang banyak cushion, mesti sedap.

zamdee said...

belanja yang coklat bley?? :p

Pizli Mat Wazip said...

Kalau aku ada banyak voucher memang aku bagi je Zamdee. Nanti kalau ada contest aku war war kan. Nak belanja tu memang takdelah hahaha.

Anonymous said...

Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you, However I am
having troubles with your RSS. I don't know the reason why I am unable to join it. Is there anybody else having similar RSS problems? Anybody who knows the answer will you kindly respond? Thanks!!
Here is my website - http://glowandliftantiaging.blogspot.com

Anonymous said...

Ι don't even know the way I finished up right here, but I assumed this publish used to be great. I don't
knοω who you aгe but certаinly yοu're going to a famous blogger for those who are not already. Cheers!

My web-site ... idrotherapyreviews.com
Feel free to surf my website ... http://idrotherapyreviews.com,http://idrotherapyreviews.com/,http://www.idrotherapyreviews.com/,http://www.idrotherapyreviews.com, www.idrotherapyreviews.com, www.idrotherapyreviews.com/