Saya, Isteri Dan Vouchers

Liza suka buat online survey untuk mengisi masa lapang. Dan dengan buat online survey ni dia ada dapat vouchers. KFC lah, Jusco lah. Amountnya takdelah banyak tapi seronoklah ada dapat benda. Bukan nak kena pergi ambik pun, diaorang post ke rumah.


Baru-baru ni aku ada buat survey dan dapat RM20 Lazada vouchers. Memandangkan 20 ringgit tak boleh beli gadget, aku beli buku dan makanan kucing untuk Kecik. Hehe. By the way makanan kucing ni diaorang hantar elok-elok dalam kotak. Semalam order, hari ni dah sampai. Buku tak sampai lagilah.

No comments: