Menarik Dan Tertarik

Selama mana kau dah berkahwin pun kau mestilah nak bergaya dan mahu kelihatan cantik bagi perempuan dan kacak bagi lelaki. Mesti kau akan happy kalau ada lelaki atau perempuan pandang kau dua kali at least sebab macam, "Wow, ada market lagi aku ni".

Tapi sayangnya awek yang aku rasa pandang aku sekali suku sekarang hanyalah cleaner Indonesia dekat office aku ni. Itupun aku rasa sebab dia tengah cari peluang nak dapatkan kerakyatan Malaysia. :-(

Anda semua yang sudah berkahwin bagaimana? Masih ada saham lagikah?

4 comments:

tiga minit said...

mood dah ok bro?..semua orang kawin ada market lagi cukup value je rendah...bergantung...hihihi

Voldemort said...

Sejak dah makin obvious kebuncitan aku ni, dan ketembaman pipi aku, terus aku low self esteem. Takde dah kot.

scabbers said...

Pizli & Hafezh, sila jgn kehilangan self esteem itu selagi ada manusia mcm aku kat dunia ni.. :P

Che Ta said...

semlm ada mamat say hai! kat saya!
.. tp rasanya dia tgh ckp tepon kot..