Peace Of Mind

Dulu aku ada masalah kewangan. Aku ada tak bayar bill dan aku ada masalah credit card sesikit. Sekarang ni walaupun aku takdelah jadi kaya raya tapi Alhamdulillah, semua bills aku bayar on time. Dan aku saje lebihkan bayar dalam 2-3 ringgit.. Aku rasa happy bila tengok balance ada negatif. Dan harapnya satu hari nanti sebab aku dah bayar lebih ada satu bulan aku boleh skip bayar.

Bila benda semua settle, kepala rasa best je. Cuma aku bengang betul kenapa bil elektrik mahal sangat sekarang ni??

2 comments:

zamdee said...

pasal elektrik, xtau celah mana lagi nak jimat..

harga untuk keperluan seperti nie, selalu dipandang sepi oleh yang menentukan dasar..

Pizli Mat Wazip said...

Itulah, masalahnya keperluan.