Tuesday, December 04, 2012

Saya Dan Traxx FM


Anda bosan dengan lagu² eh lagu yang di ulang dekat 50 kali sehari? Lagu yang tak best. Atau lagu yang tak best untuk orang umur 30 an ke atas. Di sini saya ingin mencadangkan untuk anda mendengar Traxx FM. Takde pagi-pagi buat prank calls. Pure music. 1990-an punya lagu hehe.

Frequency 90.3 Mhz.

Dan yang bestnya kalau dekat Twitter diaorang selalunya akan reply dan bolehlah nak request lagu apa semua. Aku jamin tak menyesallah dengar radio ni pagi-pagi.

Twitter: https://twitter.com/TraxxTMZ
Live Streaming: http://www.rtm.gov.my/filtering/traxx.php

No comments: