Selangor Cuti


Hari ni Selangor cuti. Masalahnya sekolah anak-anak aku pun cuti so kenalah jaga diaorang since Liza kerja KL. Tapi anak-anak dah besar ni senanglah nak jaga sebenarnya. Aku bawak diaorang pergi Tesco lepas tu pergi makan nasi kandar. Kira balas balik weekend hari tu aku abaikan diaorang jugaklah ni hehehe.

Balik relax kejap lepas tu tidur. Senang dan mudah. Kalau baby dulu dengan nak buat susulah, pujuk jangan nangislah, nak tidurkanlah. Hehe.

No comments: