Budak Yang Takde Masalah Nak Pergi Dentist


Awal pagi semalam aku ambik time off bawak Umar pergi dentist sebab gigi dia berlubang. Aku rasa dialah budak yang takde masalah langsung nak jumpa doktor gigi. Sakit gigi sikit dah sibuk ajak. Aku dapat bayangkanlah doktor ni yang akan merawat gigi dia sampai dia dah dewasa nanti. Nampak macam kamceng je aku tengok semalam.

Atau mungkin sebab doctor ni akan bagi sticker boboiboy buat dia look forward sangat dan nak berbaik-baik dengan doktor.

2 comments:

pB said...

tahun ni tak jumpa dentist lagi

Pizli Mat Wazip said...

Awal lagi :-)