Kenangan Tak Ternilai

Tadi saja tengok barang arwah dan terjumpa buku catatan dia. Tapi tahun 1981 je dia tulis. Tahun lain dia simpan je diari tu, takde tulis sangat. Every year memang FELDA ada bagi diari.

Dan aku terjumpa dia tulis ni. :'(


3 comments:

shazrina said...

bertuahnye ko lahir hari jumaat , same tarikh dengan kakak aku, die pon lahir 6.3.81 ...banyak ke barang arwah yang ko jumpe? mesti syahdu jiwe ko skang kan? aku sedekahkan al fatihah je k ...

Pizli Mat Wazip said...

Tak banyak sangat. Terima kasih. :D

mizrae said...

so touching....