Kucing Yang Confuse


Since 2 ekor kucing kat rumah ni dah pandai guna toilet, malam-malam aku dah tak kurung dalam toilet. Aku biarkan je diaorang lepas. Yang Mr. Gopal kecik lagi dia just duduk diam je, tapi Mr. Alex dah besar dia bolehlah merayap sampai naik atas.

Aku rasa Mr. Alex dah confuse. Aku rasa dia ingat diri dia tu manusia. Haha. Masa Liza suap anak-anak makan dia siap duduk sekali dengan budak-budak tu nak makan sama. Masa kitaorang tidur dia naik atas katil tidur sekali. Pukul 6 macam tu dia start kejut orang suruh sembahyang Subuh. sebenarnya nak makan sedap

Apa-apa pun aku rasa kucing ni macam part of the family lah sebenarnya. Sebab layan diaorang macam baby.

No comments: