Mana Nak Makan Seafood Yang Fresh Dan Sedap?

Salam, tak tau kenapa sejak aku makan udang fresh yang abang aku beli hari tu buat aku sekarang ni nak sangat cari fresh seafood. Tapi di mana? Fresh dan sedap dan dekat dengan hotel ke, chalet ke, homestay ke?

Boleh rekemen?

7 comments:

Nor Azlina Yusof said...

aroma ikan bakar. di kuala selangor

Malina Mat Wazip said...

kat umbai..jap lagi org upload gambar kiteorang pegi melaka makan seafood kat facebook..

Bedak Nyonya said...

haritu aku makan kat bagan lalang pun not bad... tapi so far terbaik adalah di kk sabah! hehe

zamdee said...

cuba try nie, HM Sri Bagan..

HQ = Bagan Lalang

branch = Kota Damansara

shazrina said...

Muara Ikan Bakar Port Klang ler ...tapi kene datang awal ler ...kalo datang kol 8 malam, barisan die da panjang da ..itu laa bukti restoran tu memang sedap ..

Che Ta said...

hehe betui tu bedaknyonya,, terbaik mmg di sabah la! semporna ke..
then, Hotspot Kuching hehe
kalau kat kl ni payah sikit la ikut tekak den ni..even muara pon dah tak berapa sedap.but stil bagan lalang masih best!

Pizli Mat Wazip said...

Terima kasih semua. Nanti saya check it out.