Menyesal Tak Sudah

Hari ni sebenarnya aku ada Run kat Padang Merbok. Plan asalnya duduk Keramat dan aku naik tren tapi somehow macam malas nak balik Keramat dan kebetulan KL takde air terus aku plan pergi dari rumah je. Plan asalnya bangun pukul 5, bertolak, singgah Petronas Sg Besi sembahyang, lepas tu pergi sana dan mungkin akan sampai on time sebab eventnya start pukul 7.

Sekali aku terbangun pukul 6. Dah lewat satu jam. Fikir-fikir dah lambat malas lah aku nak pergi takut nanti ntah pukul berapa sampai.

Tapi bila aku tengok gambar orang seronok-seronok lari, pegang medal aku rasa sedih gila dan menyesal pulak. Arghhhhh. Lepas ni kalau event kat KL mesti kena duduk Keramat. Kenapalah area rumah aku ni takde larian-larian. Semuanya nak buat kat sana je.

5 comments:

sero said...

takpelah takde rezeki... next time ade

Pizli Mat Wazip said...

Medal! Medal! :-(

sero said...

mulekan tahun anda dengan brooks marathon 2013

Pizli Mat Wazip said...

Ha itu dah register. Dekat sikit dengan rumah pun hehe.

sero said...

good luck.. tahun lepas aku miss sbb sibuk kemas rumah banjir, tahun ni aku miss sbb nak lari Malakoff Penang