Pergi Product Launch

Hari ni aku pergi software launch dekat One World Hotel, Bandar Utama. Aku akan bertolak lepas Subuh dan aku tak pastilah boleh sampai dalam pukul 8.30am untuk registrationnya.

Doakan aku tak stress jalan jam.

Update: Suprisingly aku sampai awal. Sekarang aku kena menunggu dalam sejam sebelum event starts. Maknanya logik jugaklah aku nak kerja area PJ ni cuma kena bangun awal dan bertolak lepas Subuhla. Oh dan kena bayar tol hehe.

2 comments:

pB said...

tak ada kemalangan ker apa , so smooth jer lah ...

alhamdulillah

Pizli Mat Wazip said...

Haah. Alhamdulillah.