Restoran Sri Tanjung Sungai Jelok


Aku takde banyak pilihan di office. Food court office bukan semua peniaganya Melayu, dan ada satu Melayu yang meniaga lauk Melayu pun aku rasa tak sedap sebab dia macam dah westernisekan lauk tu untuk cater student dan staff yang bermacam-macam nationality. Dan juga makanan di sini agak mahal. Tapi mahal tu sedap tau?? Makanan Arab lebih sedap dari restaurant famous kat luar tu. Cuma tak laratlah nak belanja besar hari²

So biasanya aku akan bawak bekal dan kadang² makan makanan arab. Nak keluar pulak ke pekan takut bila balik takde parking. Tapi tadi aku buat gila ajak kawan-kawan pergi Sungai Jelok terus. Bila makan kat sini kena makan tanpa menahan selera. Makan je apa yang patut dan lupakan pasal diet ke nak kurus badan ke.

Sebab di Restoran Sri Tanjung ini terdapat masakan lauk Melayu yang sangat sedap dan banyak pilihan. Banyak pilihan bermaksud kalau try lauk lain-lain setiap hari mungkin sebulan pun tak cukup.

Cakap banyak tak guna so tengok je lah gambar. 





Burppp. Alhamdulillah.

4 comments:

sero said...

http://www.myraceonline.com/download/2013kl10kroadrace/KL%2010K%20ROAD%20RACE%20%28pdf%29.pdf

jom?.... isi mase lapang, heh

Kesuma Angsana said...

nampoak cam sedap aje kat sini

Bedak Nyonya said...

Argghhhhhh... stresss! Aku baru nk buat review psl kedai ni masa lunch semlm dan plan nak ajak ko lunch skali kat sini., tup tup.. dah kluar dlm blog.. puiiii la pizli!

Pizli Mat Wazip said...

sero - sekarang aku tengah takde budget utk benda² ni hahaha, nanti aku fikirkan..

K.A - Haah sedap. :D

Bedak Nyonya - Tulis je lah. Aku nak baca dari kau punya point of view jugak hehe.