Saya Dan Kejujuran

Sebelum ni ada kawan aku cakap aku ni honest dalam menulis blog. Dia siap rekemen kat kawan dia sebab kejujuran. Cewah.

"It shows from your blog. Honesty. Not everyone has it nowadays" - Ayat kawan aku.

Tapi aku macam relax je lah kut. Apa yang big deal sangat kalau aku jujur? Ke orang lain tak jujur sebenarnya dekat dunia ni? Hehehe.

Tapi bila ada seorang blogger buat entry pasal blog aku, aku rasa sangat terharu dan hampir menitik air mata. Aku tak sangka orang appreciate honesty dalam penulisan.

Ini entry dia: http://www.rempitkehidupan.my/2013/01/blog-dia-simple-tapi-jujur-giler-siapa.html
Dan ini blog dia: http://www.rempitkehidupan.my/
Aku suka belog milik blogger lelaki nie, sebab kejujuran entry dia. Dia menaip, meluahkan idea ... menzahirkan perasaan dia berdasarkan apa yang berlaku di sekeliling dengan jujur sekali. Ringkas, padat dan mudah faham. Bagi akulah! Bagi korang aku tak pasti. Aku berani cakap macam nie sebab dah hampir 2 tahun aku adalah pembaca belog milik lelaki ini dengan tegar sekali. Setiap kali dia up entry, pasti aku terjah. Walaupun kadang-kadang aku tak komen pun. Silent reader.
Terharu aku baca hahaha.

Aku memang baca every posts dia, dan macam blog-blog orang lain aku tak komen sangat. As for blog aku, jangan baca apa yang aku tulis dalam 2 tahun awal aku start blog sebab penuh dengan kemarahan.

6 comments:

Cik Kamoo said...

semua entry kt belog awak, memang entry dari hati dan akal. hu hu! Rajin2 la update ... happy blogging!!

pB said...

tahniah

teruskan berblog

Che Ta said...

ececeehhhhhh... glemer kau..tayah jual kolajen pun femes nohh..
hahahha

zamdee said...

nak sign!!

Pizli Mat Wazip said...

Cik Kamoo - Hahah terima kasih..

pB - InsyaAllah.. Benda seharian je pun, bukan ilmiah sangat.

Che Ta - Hahahahahah..

zamdee - Boleh². Kat baju? Wahahahahaha.

Yusri said...

sama aku pun silent reader blog kau jugak ,,cuma sekarang agak jarang komen.