Selesai Tahlil Hari Ketiga

Alhamdulillah selesai majlis tahlil. Nanti mak nak buat masa hari ke 40. Esok tinggal aku dengan mak aku kat rumah sebab Yong dengan Abang nak balik dah. Liza dan anak-anak ada kat KL. Rindu jugak tapi takpelah, ini phase jaga mak aku kejap. Sebenarnya Keramat pun dah lama tak pergi, next week aku nak pergilah kut.

Aku cuti straight sampai Ahad, nanti aku cerita pasal apa.

By the way, anak makcik katering cun wa cakap lu!!

2 comments:

budak besout jugak said...

ko amik katering mana pizli? besout jugak ke? walau anak makcik katering cun masakan katering tu ok tak? aku kalo kenduri kat besout nak amik katering je skrg. ramai dah jiran2 tak larat nak buat keje. yg muda2 bukan mcm dulu rajin menolong. sama la mcm aku =P bukan tak rajin tapi aku tak reti nak memandai kena buat apa time org ramai. kang ikut kepala aku je org tua kecik ati pulak.

Pizli Mat Wazip said...

Sedap ya amat. Menjilat jari, pakcik2 tambah makanan. Tapi aku nak explain rumah dia kat mana susah sikit. Nanti aku cari info buat special post kat sini. Dah settle semua aku tulis. Stay tune.