Yo yo yo

Salam.

I'm back. Apa khabar semua? Hidup mesti diteruskan.

Semalam aku ada nampak dua orang Chinese di dua buah jalan yang berbeza. Sorang duduk di tepi highway termenung panjang.

Malamnya pulak aku nampak ada seorang ni jalan terhuyung hayang tengah jalan. Ramai orang nak terlanggar dan aku tak terkejut kalau ada latest news pasal orang mati kena langgar di Nilai. Come to think about it maybe aku patut call polis terus masa ternampak tu. Takpelah, aku pun tengah banyak hal.

Apa yang aku dan Liza fikirkan maybe diaorang ni tertekan nak menyambut Chinese New Year.

Living cost makin meningkat woi!

No comments: