Al Fatihah Untuk Mamapooh Barney

Aku baru tau seorang auntie yang baca blog aku telah meninggal dunia semalam. Unexpected at all. Dia pernah belanja aku satu family nasi ayam penyet Wong Solo dan dia pernah ajak aku datang rumah dia tapi aku takde buat effort langsung pun nak pergi. Benda-benda macam ni kecik tapi bila orang tu dah takde baru tersedar. Dan tak guna lah nak menyesal.

Takpelah, please sedekah Al Fatihah untuk dia dan doakan dia damai di sana. Amin.

Oh dia adalah antara orang tua yang paling techie yang aku pernah tau dan Mamapooh Barney tu sebenarnya nama email dia hehe.

No comments: