Mama

Untungnya jadi ibu ialah anak-anak akan sentiasa sayangkan anda dan anak-anak takkan "cari gaduh" dengan anda. Dan kalau anda marah pun anak-anak akan pujuk. Kalau ayah yang marah ayah yang kena pujuk anak-anak balik.

Dalam kes anak-anak aku diaorang back up mama diaorang dengan hebat jugak.

Katakan kalau aku main-main cakap tangan aku sakit sebab mama buat, mesti diaorang defend mama diaorang gila-gila cakap bukan mama yang buat.

Katakan kalau mama diaorang cakap ayah yang buat mesti ayah kena sound terus.

Untung.

2 comments:

nur marina said...

biasalah tu...depa duk dlm perut mak awal 9 bulan sebelum kenal muka ayah...faham2 lah kan, first love last forever...he he he

Pizli Mat Wazip said...

Hahahahhaa.