Saya Dan Bau Perfume

Tak tau kenapa aku lagi senang "terpikat" dengan bau daripada paras rupa. Seriously, carilah perfume yang bau sedap dan aku percaya ianya akan menjadi plus point kepada anda. Masa mula bercinta dulu aku suka bau perfume wife aku.

Hari tu masa aku layan sorang student ni aku suka betul bau perfume dia tapi aku risau pulak nak tanya takut dia rasa apahal mamat ni tanya² macam tu.

2 comments:

scabbers said...

I fall in love with the smile :)

Voldemort said...

@Scab - lookie here :-D