Teh Tarik Session Dan Reunion

Bila aku join kelab kereta hari tu aku suka sebab boleh dapat banyak informasi dan maklumat yang sangat berguna. Dan boleh jugak mintak tolong dan tanya-tanya kalau nak beli barang ke apa ke.

Tapi aku macam pelik pulak tengok asyik nak berkumpul je. Aku faham sekali sekala tu baguslah untuk merapatkan silaturrahim tapi kalau sampai every weekend dapat invite aku tertanya-tanya jugak korang ni takde life ke? Hahaha.

Mengingatkan jugak kepada reunion. Eh takpelah lain kalilah cerita pasal reunion.

No comments: