Disturbed

Aku rasa by now orang semua dah tau pasal ke bank officer kena tembak dekat muka dengan guard yang nak merompak. Macam nyawa kita semua ni takde nilai langsung. Perompak tu pulak kut ye pun nak ambik duit ambik je lah. Yang sampai nak tembak dekat kepala tu apa hal? Penjenayah macam ni aku rasa kalau dapat tangkap terus seksa je lah.

Aku rasa disturbed sebab orang tu ada husband, ada anak-anak. Kesian betul.

No comments: