Kenapa Naikkan Darah Sendiri?

Di Facebook aku ada macam-macam orang dan kadang-kadang macam-macam yang di share. Semalam aku nampak artikel pasal orang marah Neelofa upload gambar dia pakai seluar pendek dengan Instagram. Marah sangat diaorang artis tak tutup aurat. Mengamuk sakan.

Aku just terfikir yang korang follow instagram dia at the first place tu kenapa? Bukan ke lebih bagus kalau korang follow Instagram Sham Kamikaze ke sebab for sure dia takkan upload gambar perempuan seksi dan darah korang pun takdelah naik tinggi, dan hidup korang pun akan tenang tanpa kemarahan.

Itu pendapat aku lah.

1 comment: