Lagu

Aku suka lagu rap. Macam Eminem. Tapi at the same time aku suka jugak semua jenis lagu yang ada di muka bumi ini. Tak kira bahasa apa pun. Sekarang ada satu lagu Melayu yang aku suka. Hazama Relakan Jiwa, dan aku rasa taste aku ok lah kut sebab first time aku tengok takde orang kutuk dekat komen Youtube. Kalau video orang Malaysia yang lain sampai bergaduh pun ada kutuk-kutuk penyanyi.

No comments: