Langkawi Trip

Khamis bertolak tengahari, dan Ahad pagi balik sini balik. Trip kali ini lebih kurang nak berehat je lah dan bagi anak-anak merasa naik kapal terbang. Dan diaorang bersungguh nak main pasir dekat pantai. Itu je lah, takde plan nak pergi tempat-tempat sejarah atau menarik pun. Dan beli coklat, bolehlah kawan-kawan office dan adik beradik merasa sikit-sikit. Kitaorang sewa kereta Mitsubishi Mirage tu.

Bila aku tengok life orang Langkawi macam relax je aku terfikir kenapa aku tak terfikir nak cari kerja dekat situ dulu? Haha, dan aku terfikir jugak kenapa aku tak bercita-cita nak jadi pramugara masa muda kurus dulu.

Bab makan-makan pulak aku rasa semua jenis makanan dari mana-mana negeri dekat Malaysia ni ada di KL. Dan lebih sedap dari negeri asal. Ye lah, laksa Kedah dekat Bangi tu lagi sedap dari laksa Kedah dekat Langkawi. Aku dengar nasi kandar dekat Jalan TAR lagi sedap daripada Penang punya.








End of this month company aku buat family day di PD. Lepas ni lambat lagi lah kut nak bercuti semua ni sebab bulan empat tahun depan dapat baby.

2 comments: