Masalah Makan

Aku bekerja di universiti yang ada masalah parking. Masa lunch tak boleh keluar sebab bila balik dari lunch tu nanti dah takde parking. So terpaksalah makan dekat kantin. Masalahnya makanan kat kantin tak sedap langsung. Kantin ni punya teruk sampai ada student ni mak bapak dia datang dari negara asal dia belikan kereta untuk anak dia supaya dia boleh keluar dari universiti ni cari makanan hahahah.

Imagine dia punya teruk.

Kalaulah aku dapat recipe ayam goreng dan kuah nasi kandar memang aku bawak van berniaga dekat luar pagar universiti ni. Confirm tak sampai sejam aku dah untuk seribu ringgit sehari.

No comments: