Pengaruh Special Agent Oso


Khamis sampai Ahad ni aku bercuti di Langkawi. Tahun depan Umar dah sekolah so memang susahlah nak bercuti. Kira boleh pergi cuti sekolah je lah yang mana mesti semua tempat busy. Tadika ni boleh ponteng² sikit.

Bila anak-anak aku tau memang sibuk diaorang. Excited betul nak naik kapal terbang semua, dan yang paling aku tak boleh tahan ialah;

"Ayah, nanti kitaorang nak main sand castle"
"Masuk dalam bucket lepas tu terbalikkan"
"Lepas tu sapu lotion" (sun block)
"Lepas tu pakai spek"

Aku ketawa je sebab aku tak pernah ajar diaorang pun. Diaorang nampak semua ni dekat TV.


Aku rasa kartun Special Agent Oso ni kut.

No comments: