Saya Dan Call Of Duty


Aku bukan seorang gamer yang tegar. Aku main game untuk menghiburkan hati. Aku suka satu game Call of Duty ni sebab feel dia macam real. Dia game perang. Controller playstation ni ada vibration dan bila kau petik picu pistol atau senapang atau machine guns controller akan vibrate dan tangan kau akan rasa macam kau tengah tembak betul-betul. Kira setiap jenis pistol ni vibration dia lain-lain.

Sekarang aku macam dah obsess dengan game ni. Kalau ada apa² majlis macam dinner ke apa ke yang memerlukan aku pakai costume, aku memang teringin betul nak pakai macam dalam game ni.





Tapi macam biasa semua benda ni takde di jual di Malaysia.

No comments: