Saya Dan Kek

Aku suka makan kek, especially kek yang ada cheese dan coklat. Masa kecik dulu aku tau kek yang mak aku bakar dalam oven dia je lah. Itu pun dah seronok bila mak aku letak perisa coklat. Zaman sekarang ni kek dah lain macam sikit. Ada yang lembut, ada yang berlapis dan macam-macam jenis lagilah.

Gambar di ambil dari Nad Tokyosweets https://www.facebook.com/nad.tokyosweets?fref=ts

Zaman sekarang ni ramai orang berniaga ke ni. Bukan semata-mata kek lah, ada macam-macam jenis pastries dan desserts. Dan sedap jugaklah. Macam or lebih baik dari yang dijual di kedai. Macam kek harijadi anak-anak pun Liza order dari orang persendirian je. Gambar atas ni antara kek yang sedap aku pernah makan yang dijual dari rumah.

Aku doakan orang yang berniaga benda yang sedap dan ikhlas dimurahkan rezeki. Kita bantu perniagaan diaorang dan diaorang bantu selera aku.

No comments: