Warna Warni AidilAdha


Durian masih kecik lagi. Nawal makan durian.


Umar tak makan durian, dia suka rambutan. Tapi kena tunggu lama lagilah.



Aiskrim Pakistan. Nasib baik hari raya dia tak datang menjual.



Mak aku nak masak lemang. Dia tak inform aku, kalau tak boleh beli glove yang tebal. Tapi aku usahakan jugaklah. Alhamdulillah ok lah jugak. Aku ada idea macam nak design tempat masak lemang ni.



Main tanah daun bersungguh-sungguh.



Ok ini lah lemangnya hehe.

Ok jugaklah raya ni. Kalau dekat sini memang takde usaha nak buat apa pun lah.

No comments: