Astro Rage!

Aku memang menggunakan segala perkhidmatan di internet secara maksima. Bills semua sampai dekat email, takde sampai dalam post box lagi. Dan macam-macam lagilah benda aku buat online. Aku suka bila kita in control of semua benda. Kita tau Astro menindas pengguna tapi kita takde pilihan lain untuk hiburan setaraf dengan diaorang, jadi kita terima segalanya.

Aku sangat happy bila Astro promote self service yang kita boleh gunakan di website. Portal untuk kita sendiri. Dan kalau di TV kita sendiri, kita boleh pergi ke channel 200 untuk subscribe pakej yang kita berkenan.


Kepala hotak diaorang! Kita hanya boleh subscribe, boleh melanggan! Kalau nak unsubscribe masih kena call jugak. Kepala hotak mak bapak diaorang. Baik tak payah. Again, penindasan. Dan aku masih guna sebab takde pilihan lain yang setaraf. Pundek!

No comments: