Jalan Kecik

Kalau korang perasan developer perumahan zaman sekarang buat jalan antara rumah sangat kecik. Maksudnya kalau ada kereta lebih memang akan terus block jalan, dan ada yang sampai park belakang rumah. So nak buat kenduri kahwin dekat rumah memang dah tak relevant sebab jalan akan jadi sesak gila.

Tapi kalau kenduri kahwin kita bolehlah suruh sewa dewan, masalahnya sekarang kalau kita buat open house, or setakat ajak family datang pun dah menyusahkan.

2 comments:

marie said...

yep..saya pun perasan jgk..hari tu gi satu taman perumahan kat sepang ni..mak aii kereta park kiri kanan jalan...seram je nak drive takut tercalar kereta org..

pB said...

betulbetulbetul