Kucing Saya Alex


Aku ada bela seekor kucing untuk menambah saham. Aku suka kucing ni sebab dia kucing yang bijak dan kadang-kadang aku rasa dia confuse yang dia tu manusia. Tapi aku hanya anggap dia binatang peliharaan, cuma anak-anak aku anggap dia macam family, adik beradik.

Conversation 1

"Kalau dapat baby boy, kita ada tiga oranglah Umar."
"Kalau dapat baby boy, ada empat boylah Ayah. Abang, ayah, baby and Alex" (Alex kucing jantan)

Conversation 2

"Ayah dengan abang nak naik atas main game tau"
"Nawal nak ikut tengok"
"Eh tak payahlah kesian mama kat bawah takde teman"
"Alex kan ada boleh teman Mama"

No comments: