Mencari Agen Insuran Yang Sangat Hebat Dan Berdedikasi? (Prudential BSN)


Ye, ramai orang nak jadi insurance agent tapi berapa ramai yang tidak bagus, dah ambik dengan dia lepas tu buat tak tau, nak claim banyak masalah dan lain-lain lagi. Jadi kalau anda mencari agent yang hebat dan bagus anda sudah sampai ke tempat yang betul.

Saya bukan agent, tapi saya boleh kenalkan agent yang hebat kepada anda. Hebat dan berdedikasi. Perlu anda fahami yang berdedikasi ini sangat penting. Sila emailkan nama dan no telefon anda kepada saya di pizli_mw2003@yahoo.com dan agent ini akan menelefon anda.

Senangkan?

Mungkin saya sedikit bias sebab agen insuran ini kawan saya, tapi saya recommend sebab dah banyak kes yang saya tengok dia handle dengan penuh komitmen.

(kalau tak bagus tak hingin aku nak rekemen hahaha)

No comments: