Mencari Populariti Dengan Cara Yang Hina


Dekat Facebook sekarang kita boleh nampak apa aktiviti yang kawan kita buat dan antara benda yang aku nampak dan paling menyampah ialah bila Admin sesetengah page ni post something macam gambar atas ni. Post benda-benda yang orang suka and hoping ramai orang suka dan harap kau jadi popular. Lepas tu letak gambar USA dan Gambar Mekah, siapa nak pergi Mekah comment, siapa nak pergi Amerika Like.

Kau lahir tahun bila perangai macam ni?

2 comments:

Cik Kamoo said...

pembangang semua tu....takde keje lain nak buat

Voldemort said...

"Like gambar / post ini jika anda sayangkan Nabi Muhammad"

Eloklah suruh orang like. Takyah selawat, takyah apa. Just like je, pastu skip solat.