Minyak Ketior


Kalau rajin korang tengoklah video tu. Seingat aku minyak ketior ni dimakan dengan nasi panas. Dulu orang jual dalam botol. Ini lagi special dari cendawan busut. Minyak ni dapat dari buah ketior tu tadi. Biasanya bila musim dia tiba ada "somebody" akan hantar buah ketior ni ke rumah orang kampung. Lepas tu orang kampung pun pergilah kutip dan jadikan minyak. Takpelah, aku tak tau sangat so baik aku stop cerita pasal minyak ni. Baik dengar Pak Meor tu cakap.

No comments: