Saya Dan Speedmart

Aku selalu nampak dekat Facebook orang promote boikot peniaga Cina tapi mintak maaflah, aku tak mampu. 90% of perkhidmatan Cina yang aku ambik sangat memuaskan.

Bila Speedmart bukak dekat rumah aku memang aku terang-terang sedar tokei dia Cina, tapi memang barang-barang dia murah. Kopi aku murah lebih seringgit kalau compare dengan pasaraya besar. So aku memang beli barang dekat situ je.

Aku tak boleh nak sokong bangsa aku, aku sokong siapa yang bagi aku perkhidmatan yang terbaik. Lagipun di zaman penuh penindasan ni kita mestilah nak cari kemudahan.

1 comment:

ecah said...

Laki aku pon macam kau abg pizli...