Tahun Yang Menyedihkan

Awal tahun hari tu, bulan January, arwah bapak aku meninggal, banyak air mata aku hilang. Akhir tahun ni kerja yang aku nak dah diconfirmkan tak dapat. Takde air mata, air mata dah habis. Cewah.

Macam aku cakap hari tu maybe di sini lah yang terbaik untuk aku. Mungkin terbaik untuk aku ialah bila aku tak dapat gaji yang lumayan. Aku nak tulis kenapa aku nak gaji lumayan tapi takpelah, aku simpan je lah dalam hati.

Dan aku tak nampak pun tahun depan akan jadi lebih baik.

Aku datang dengan package yang hebat, itu pasal aku mintak gaji lumayan sikit. At least tanyalah team leader aku macamana aku buat kerja. Rugi korang tak ambik aku. Cewah.

2 comments:

marie said...

Insyallah ada rezeki lagi hebat tengah menunggu tu..:)

Pizli Mat Wazip said...

Amin.. Hehe.