Takwim Sekolah 2014

Since anak aku start sekolah tahun depan aku rasa Takwim Persekolahan 2014 ni agak berguna jugaklah sebenarnya. Mungkin berguna jugak untuk korang.

PENGGAL
MULA
PERSEKOLAHAN
AKHIR
PERSEKOLAHAN
JUMLAH
HARI
JUMLAH
MINGGU









1

02.01.2014
01.02.2014
01.03.2014

31.01.2014
28.02.2014
21.03.2014

22
20
15



12
JUMLAH HARI
57
CUTI PERTENGAHAN PENGGAL 1
1
22.03.2014
30.03.2014
9



01.04.2014
01.05.2014

31.03.2014
30.04.2014
27.05.2014

1
22
19



8
JUMLAH HARI
42
CUTI PERTENGAHAN TAHUN
2
28.05.2014
15.06.2014
19










2

16.06.2014
01.07.2014
01.08.2014
01.09.2014

30.06.2014
31.07.2014
31.08.2014
12.09.2014

11
23
21
10



13
JUMLAH HARI
65
CUTI PERTENGAHAN PENGGAL 2
1
13.09.2014
21.09.2014
9

22.09.2014
01.10.2014
01.11.2014

30.09.2014
31.10.2014
21.11.2014

7
23
15



9
JUMLAH HARI
45
CUTI AKHIR TAHUN
6
22.11.2014
04.01.2015
44

290
52

Baby due date early April, tapi kalau keluar masa abang dia cuti penggal 1 bulan 3 tu pun menarik jugak sebenarnya. Takpelah tak lahir April, dapat sama dengan mama dia on the 28th pun ok jugak. Dan takdelah masalah bergegas ke hospital dan kena ambik anak di sekolah.

No comments: