Harsh Words On Social Media


Last week kawan aku terkejut tengok orang-orang maki pasal Maybank2u yang baru buat masalah. Kawan aku salah seorang yang terlibatlah. Mungkin kawan aku jarang online. Sekarang mari kita tengok peraduan yang sedang dibuat oleh Maybank.


Maybank upload gambar itu di Facebook. Dan diaorang cakap. "Rebut Peluang Untuk Bertemu Yuna di USA". Gambar Yuna tengah tersenyum happy. Bila kita tengok ada contest apa yang kita assume respond daripada pelanggan Maybank? Mesti kita assume orang akan tanya soalah berkaitan contest tu, betul tak?

SALAH!!






Hahahaha. Kesian Yuna.

2 comments:

sero said...

yuna mangse keadaan....

Voldemort said...

err aku bukanlah anti Yuna tapi personally aku tak rasa apa best pun Yuna. Biasa je.