Jumpa Setahun Sekali



Kawan aku Dijah cakap: "Kita ni memang la akan jumpa kat kenduri kan hehe"

Fikir-fikir balik memang betul apa yang dia cakap tu. Hari raya nak buat open house pun tak sempat sebab masa cepat berjalan. So masa kenduri je lah boleh terjumpanya kawan-kawan lama ni. Sebab ada social media macam Instagram semua ni lah hubungan kawan tu masih kekal. Kalau tak entah lupa terus agaknya.

No comments: