Love

Tetiba aku teringat ayat Pak Lah ni masa dia nak kawin dengan Jeanne.

“My love for Endon will remain as strong as ever. Then, I fell for this one. I believe God has created in your heart many spaces for different people that you can love as much as you want."

Aku tak tau kenapa aku teringat ayat ni bila aku tengok Gemma Arterton dalam Hansel and Gretel dan Zooey Deschanel dalam New Girl.


Takkan aku jatuh cinta kut.

1 comment:

Voldemort said...

Aku cuma rasa jatuh cinta masa scene lelaki tu nak bersihkan muka dia lepas melarat ke dada dia... lepas tu bila dia tersedar, perasaan cinta aku hilang

"Yang lahir dari kau bukannya cinta, tetapi nafsu!" - Erra Fazira

LOL