Milo

Aku yakin salah satu kenangan manis kita masa kecil ialah bila lori Milo datang dekat sekolah dan bagi kita semua minum air Milo yang paling sedap dan perfect dalam sejarah hidup kita. Sejuk dia pun best je. Masalah besarnya lori Milo ni tak datang ke office dan possibility untuk kita minum Milo dari lori dia itu sangat rendah.

Aku yakin ramai antara kita yang  sanggup bayar untuk minum air Milo yang sedap tu. Betul tak? Aku rasa kalau dia jual aku nak minum 3-4 cawan.

1 comment:

Cik Kamoo said...

sudah dah nak cari milo tu