Tiket Wayang Hari Sabtu RM18???

Aku bercadang nak bawak anak-anak tengok wayang Sabtu ni cerita Frozen. Bila nak checkout beli tiket online sekali dia cakap untuk empat orang tiket harga RM72. Bermakna satu tiket RM18 ringgit. Penindasan apa ni??

Sejujurnya bukanlah aku tak mampu tapi ini namanya melampau. Berpada-padalah kut. Apahal sampai dekat RM20?? Kalau aku millionaire pun aku malas nak beli harga macam ni. Beli DVD je lah nanti.



Itu pasal aku suka duduk rumah je. Semua macam pundek. Jalan bayar tol mahal-mahal pun jam.

2 comments:

sero said...

beli dvd je... aku layan dvd, nak download blom unifi lagi

Pizli Mat Wazip said...

Haha nanti aku beli.